Hej igen bloggen!

Publicerad 19.09.2014 kl. 13:31

Här är jag nu, till slut. Troget har du väntat på mig. Nu skall jag försöka prioritera och börja blogga igen. Det var egentligen väldigt roligt men av någon anledning blev det paus och sedan var det svårt att börja på nytt. Bloggandet har varit i mitt bakhuvud hela tiden. Har tänkt på saken många gånger. En blogg kan ju vara något av självreflektion, dvs ge feedback till sig själv, det behövs. OCH det är en väldigt bra skrivövning. Skrivandet har varit lite motigt på sistone....

Men det är så mycket man skall hinna med, dygnets timmar räcker inte till. Man skall gå framåt med sin forskning. Man skall visa upp ett snyggt och välstädat hem. Tvätta fönster. Laga mat. Trädgården skall vara välskött. Man skall hinna umgås med sina vänner, ens ringa dem ibland. Stöda maken. Och komma ihåg att ringa mamma. Och kolla hur det går för svärfar. Och vara där för barnen. Sköta alla de ärenden som har med ordförandeskapet i Martha att göra, dvs se till att evenemangen är välorganiserade (massor med jobb!). Sända ut informationspost. Hitta på nytt program. Gå på möten. Svara på frågor. Svara på epost. Uppdatera de sociala medierna och hemsidan. Hinna njuta av det fina höstvädret. Plocka bär, svamp och äpplen. Se till att det man plockat blir omhändertaget. Ta hand om katterna. Mata småfåglarna. Handarbeta. Koppla av och se på tv (skönt ibland). Och tillbringa kvalitetstid på stugan.... Det finns ingen extra ledig tid! Dessutom tycker jag att jag hann så mycket mera förr. Ni vet, då när man var yngre!

Mitt i allt detta finns jag. Varje dag.

Bilden på mig och mina tre barn är redan 20 år gammal. Bästa barnen i världen! Åren går jättefort.

Selfie med maken. Min bästa vän.

De äldre katten Ebba. Utmärkt jaktkisse!

Den yngre katten Elvira. Vi plockar äppel tillsammans.

Och till sist ännu dagens tips:

Gå ut och njut av en skogspromenad. Det rensar hjärnan och stressnivån sjunker. Samtidigt kan du plocka lite svamp.

 

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver?

En människa har många roller. Jag är dotter, syster, hustru, mamma, väninna, etnolog, forskare, martha, ordförande, åbobo.... en kvinna i mina bästa år.... som tänker pröva på att blogga om ditt och datt, diverse och martharelaterat. Sånt som intresserar mej, kanske även dej :)

Senaste kommentarer

14.03, 19:45Museidrama på Brinkhall av torptäppan
12.03, 23:13En Aura å-promenad av Maria
12.03, 08:43En Aura å-promenad av Ann